Snart hemma + vinnare

Just nu är vi på väg hem från Arlanda, jag och min lilla familj. Bara en bit kvar hem och det ska bli obeskrivligt skönt att krypa ner i egna sängen ikväll! Resan har gått bra, Viggo är så fantastiskt duktig och lätt att ha med sig. Trots låånga resor där både sov- och mattider har hamnat lite fel, väldigt intensiva träffar med släkten där alla vill ha "sin" del av Viggo, rubbade rutiner i allmänhet och få lugna stunder, så har han varit på bra humör nästan hela tiden vi har varit i Finland! Det är en fröjd att ha honom som sällskap helt enkelt. Just resorna är ju kluriga eftersom han inte är så intresserad av att sitta stilla just nu, men i skrivande stund snarkar han faktiskt i bilstolen här bredvid mig, så slut är han. Och då ska ni veta att Viggo nog inte har somnat i bilen sen han var tre-fyra månader!

Nu tänkte jag också passa på att presentera vinnaren i tävlingen om två biljetter till Snövit - The musical. Jag slumpade fram en vinnare och det blev Johanna Prim! Grattis till dig, jag eller produktionsbolaget som står bakom tävlingen kommer att maila dig ☺

(Ni som inte har vunnit kan såklart köpa era biljetter via Tictail: http://www.ticnet.se/event/snovit-the-musical-biljetter/379213)
Johanna Prim

Men åh va kul, tack snälla, vilken lycka. Nu ska morris och jag gå på snövit och "de 7D" som har säger. Så mysigt!