Examensbevis

Nu ni, har jag fått hem mitt examensbevis! Det bevisar alltså att jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap via Umeå universitet. Jag har ingen aning om vad jag kommer att jobba med i framtiden, men det känns så bra att ha det här att luta sig tillbaka mot.
 

Långväga besök

Det har ekat tomt här i några dagar nu. Vi har nämligen långväga besök från Finland hos oss just nu, det är Viggos farmor och faster som är här! Vi tar det lugnt, äter gott och myser bara. Viggo växer så det knakar och i dag blir han hela fem veckor! 
 

Gissningstävlingens resultat

Nu är vår bebis en månad gammal och jag har inte riktigt haft tid att sitta ner ordentligt framför datorn. Det betyder att jag inte har haft tid att riktigt sätta mig in i vem som kom närmast i sina gissningar om när Viggo skulle komma och hans längd och vikt. Jag antar att jag är ursäktad i och med att det tar sin tid att komma in i det nya livet med en bebis som kräver en hel del uppmärksamhet. Men här kommer alltså inlägget som jag har tänkt skriva ett bra tag!
 
Viggo kom ju den 23 februari klockan 20.29. Han vägde 3200 gram och var 50 centimeter lång. Det var förstås ingen som gissade rätt helt och hållet! Men jag skulle nog säga att Limpan var den som kom närmast i sina gissningar, hon hade rätt om dagen och gissade på kl 22.15 vilket ju inte är så värst långt ifrån, sen gissade hon på 51 centimeter lång vilket också är nära. Vikten var lite längre ifrån, 3920 gram. Men Limpan får alltså vara vinnaren i vår gissningstävling! Kul att ni var många som var med och gissade, det var en bra sysselsättning för mig de sista veckorna att klura över vem av er som skulle hamna närmast!