Dagen i tre bilder

Dagen började med att vår nya säng kom hem till oss! Jonas och Viggo klev upp och tog emot den medan jag sov vidare en sväng. Sedan satte vi ihop den när unge herrn på bilden sov första middagsluren. Och sedan fick han prova nya sängen, helt klart godkänd verkade det som!
 
Plötsligt hade vi strömavbrott i några timmar. Preciiis när vi hade packat ihop det mesta för att sova en natt hos mamma och pappa (som ändå är i Karlstad hos min bror och hans pojkvän i helgen), klickade det till och strömmen kom tillbaka. Såklart! Men det passade bra, för...
 
...vi hade ju en middagsdejt med Johanna och Jesper inplanerad! En toppenkväll blev det!
 
Kontinentalsäng - Strömavbrott

De Quervains syndrom

Japp, såhär ska min hand tydligen se ut i tre veckor framöver, dygnet runt (har tidigare skrivit om det här). Jag var hos sjukgymnasten i går och fick mig en skena som ska stabilisera tumleden och förhoppningsvis får inflammationen att läka. Problemet är ju att den är helt omöjlig att använda när man sköter om en bebis, så jag tvivlar på att jag kommer kunna ha den så mycket som jag borde. Men, varje stund är väl bättre än inget! 
 
Det jag har problem med är De Quervains syndrom, vilket tydligen är väldigt vanligt att få när man har fått barn. Oftast på grund av att man gör många lyft som belastar tumsenan knepigt, men det verkar också kunna komma av hormoner i och med amning. Jag hade verkligen ingen aning om att det här fanns innan jag själv drabbades och att det är så vanligt. Antingen får man behandla det lite senare, eller så verkar det kunna bli bra av sig själv (ofta när man slutar amma). Jag hoppas på det senare!
 
De Quervains syndrom - Handledsskena

A little bit taller

Lindex hade halva priset på reapriset för medlemmar i dag. Tjohoo, tre tröjor till lilleman för 78 kronor istället för 360. Det är roligt att köpa lite kläder inför hösten nu! 
 
Lilla plutten har haft feber i natt och under dagen efter vaccinet i går. Han har verkligen hållit skenet uppe bra ändå, men varit lite extra trött. I morgon är han förhoppningsvis mycket piggare igen! Nu ska här mysas. Som sagt, snart börjar Jonas jobba så nu tar vi vara lite extra på alla semesterkvällar som är kvar! 
 
Feber - Rea