Småkakor

I fredags bakade jag småkakor. Enkla, klassiska hallongrottor. Goda och fina helt enkelt!
 
Hallongrottor - Småkakor

Vår dag till havs

Vi har varit ute till sjöss i dag! Mysig båttur ut till ön där stugan ligger och så några härliga timmar där ute. Lunchmiddag, upptäcktsfärd i sol och sedan kom det en störtskur.
 
Då fikade vi på mina kakor inomhus istället. Det gick förresten så himla bra med Viggo + båtåkande! Verkligen inga problem alls. Han trivdes i flytvästen trots att den är så klumpig och konstig jämfört med vanliga kläder. Och i båten satt han helt lugn och bara njöt. Väldigt ovant för oss som är vana vid att han behöver underhållning varje sekund annars, nu satt han liksom bara i knät och softade. Så himla härligt!
 
FLytväst - Vitön

Bokstavstavla

Har på senaste tiden pysslat ihop ännu en bokstavsplansch under mina "fria" stunder. I går köpte jag dessutom nya pennor så nu kan jag påbörja nya små projekt!
 
Fredagskänslan är här, så himla härligt! I helgen ska vi nog ut och kika på mammas och pappas nya stuga som ligger ute på en ö. Det blir spännande! Annars är det ganska oplanerat förutom att vi ska ta tag i att fixa lite i Viggos rum förstås. Vad ska ni göra i helgen?
 
Bokstavstavla - Stuga