Mammaknep

Såhär ser det ut när den här mamman ska försöka få ta en dusch utan ledsna miner hos bebisen (som just nu befinner sig i ett utvecklingssprång som gör att han helst inte vill vara ensam så mycket). Gymmet får flytta in på toaletten, helt enkelt!
 
Tidigare i dag har vi varit iväg på mammaträning, så förhoppningsvis får jag lite tränngsvärk i morgon. Nu har hag nyss förberett efterrätten till kvällens efterrätt, det blir banoffepaj! Kan fota senare så får ni se.
 

Babygym

Vi har det här babygymmet från Ikea och jag tycker att det är jättebra. Mjukt och mysigt, bebisen når figurerna och så är det inte alltför fult heller, som många andra är. Lätt att bära runt är det också vilket ju är viktigt, allt som är smidigt i vardagen med en bebis är bra!
 
Dagen är precis uppstartad känns det som och bebisen är inne på sin första nap för i dag. Så nu ska jag passa på att packa ner honom i babyskyddet och sticka till stan för att handla lite inför helgen. Jonas kompis Jesper kommer hit från Vilhelmina och min kompis Rebecca kommer hit från Stockholm, dubbelbesök alltså! Ska bli  kul att spendera en helg med en av mina bästisar!
 

Nybadad bebis

Åh, det finns inget mysigare än den här nybadade killen! I vanliga fall brukar jag inte bada honom på dagarna, utan vänta tills Jonas kommer hem för att det är mysigt att göra tillsammans och dessutom smidigare. Men i dag fick det bli så ändå, det var en smutsig bebis som dessutom var lite rastlös så det passade bra. Han verkar älska att bada och blir på prima humör av det!