Hösthej

Nu ålar Viggo runt här hemma på golven. I måndags släppte det och han kom på tekniken och sedan dess har det bara gått snabbare och snabbare. Det är sådär, det tar ett litet tag innan de liksom kommer loss, sedan bara släpper allt istället! Det är i alla fall roligt för honom att kunna ta sig framåt själv tror jag, det verkar han ha längtat efter!
 
Annars händer inga stora grejer just nu. Jag jobbar på med Stoj (obs! Utlottning av valfria byxor via Stojs Instagram just nu, kika på @stojdesign), njuter av bebisen och mina sista månader som föräldraledig, söker lite jobb och försöker ta det lugnt mellan varven. Så även om allt är mest som vanligt, så bara försvinner tiden ändå. Det här är väl inte bloggens bästa tid i livet kanske, den glöms bort lite vilket är synd, mest för att jag gärna vill dokumentera för min egen skull. Det är så kul att ha kvar sedan! Nu ska jag packa in mig själv och Viggo i bilen och åka till stan för att handla lite sygrejer, resårband och sådant. 

Är allt bra med er i höst?
 

Åtta månader

Viggo blir åtta månader i dag! Stora lilla älsklingskillen, återigen har han förändrats jättemycket på bara några få dagar. Han är H E L T vild! Han vägrar att ligga (sedan länge ju!) och sitta, han ska bara GÅ. I helgen är Jonas iväg och jag och Viggo är hos mamma och pappa och vi tre turas om att vandra runt med honom i händerna. Då är han världens solstråle som tjoar och tycker att livet leker. Men när han måste sitta ner skrynklas ansiktet ihop och han blir verkligen arg, ibland kan han klämma fram någon tår också. Han har med andra ord fått en helt egen och mycket starkare vilja! Han förstår att man tar saker av honom och vill han ha kvar prylen, då blir han inte glad.
 
Han är så otroligt rolig just nu! Pratar och ropar. Han vill verkligen ha kontakt med andra och då kräver han det genom att ropa "AHH" tills han får reaktion. Han börjar härma en del ljud och pratar på sitt egna språk. Vi var på BVC för någon dag sedan och nu är Viggo 72 centimeter lång och väger 8,8 kilo. Han har dalat lite på kurvan, inte mer än normalt, utan bara så som det ju blir när bebisarna blir mer rörliga, slutar amma och petar i sig mat så gott de kan. Helt perfekt tycker jag såklart att han är, lillprisen!
 
Vild bebis - Åtta månader

En liten hjälpreda

Här är min lilla assistent! Ibland får han sitta och pyssla med lite saker medan jag klipper tyger eller packar ordrar och det verkar han tycka är spännande!

Här är ett par byxor jag ritade upp egna mönster till i alla storlekar för någon dag sedan! Extra kul när egna brallor från grunden blir poppis!