Gino

God kväll! Det är lördagskväll och jag sitter ensam i soffan och väntar på att Jonas ska komma hem. Han har varit iväg hela dagen så jag och Viggo har varit med min mamma och pappa. Det älskar verkligen Viggo! 

Till efterrätt ikväll åt vi gino med vaniljkvarg till, supergott! Banan, apelsin, kiwi, ananas och hallon med vit choklad på i ugnen en sväng. Mums! Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, hoppas att Viggo vill ta lite sovmorgon (det går alltid att drömma! Men det realistiska är väl att han gör morgon vid sex!). Nu kommer Jonas hem, jippiiii! 

Mysigt kaos

Söndag igen alltså, fort går det! Jag tycker aldrig att söndagar känns jobbiga för att det är just jobb dagen efter, men ofta känns det ändå lite tungt att hela helgen är över och att jag inte får träffa Viggo lika mycket under veckorna. 

Det har i alla fall varit en toppenhelg! I fredags tog vi en lugn kväll, igår var vi i stan hos mamma och pappa en del av dagen och sedan begav vi oss till våra kompisar och var där resten av kvällen. Det var vi och tre andra familjer alltså och det var verkligen full rulle! Barnen lekte ett tag, åt sina middagar och sedan började det bli sovdags för småttingarna. Tanken var då att vi skulle äta när barnen hade somnat men att få ihop det med fyra ettåringar var lättare sagt än gjort! Viggo somnade rätt så smidigt och en bebis till, två blev vakna men det gjorde ju faktiskt ingenting alls ändå. Vi lyckades i alla fall få grillmiddagen klar till klockan nio och det var supergott. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa igen och somnade gott alla tre och så har jag och Jonas haft sovmorgon idag, inte så dumt!

En bild från gårdagens mysiga kaos!

Lägescheck i fönstret

Jag tänkte visa er hur det står till i vårt lilla fönster! De små plantorna växer så det knakar och som synes skulle jag verkligen behöva ta itu med att plantera om just de här växterna. Första omgången har redan fått egna små krukor och ser ut att må finfint. Här ser ni körsbärstomater och gurka. Vi får se hur det går utan växthus! Utöver dem har jag också chili, paprika, smultron, basilika och timjan. Kommer bli perfekt att ha vid uteplatsen i sommar!
 
Just nu sitter jag i soffan, Jonas har gått och lagt sig eftersom han jobbar i natt och Viggo sover förstås han med redan. Det har varit en toppendag på jobbet och det känns superskönt med helg. Imorgon ska vi äta middag med tre andra familjer, ni vet mammorna och bebisarna som jag hängde med som föräldraledig, vi ska dra ihop även papporna för en gångs skull, och grilla och bara ha en härlig kväll! Ser framemot det!
 
Gurka - Körsbärstomater - Odling