Vagnpremiär

Nu har det gått några dagar sedan Viggo kom till världen. Vi börjar komma in i rutiner, så långt det är möjligt med en miniperson som chef i hushållet alltså. Det är så himla mysigt! 
 
I förmiddags tog vi en premiärtur med vagnen i solen. Viggo sov så gott och det var härligt att få komma ut i friska luften ett tag. Jag är imponerad över hur kroppen återhämtar sig. Det känns som om den ska ta så mycket mer stryk av att klämma ut en hel människa men redan nu, fem dagar senare, känns det inte så mycket längre! Jag ska såklart berätta mer om just förlossningen och sådant senare, men det kanske tar lite tid eftersom jag gärna vill göra en genomarbetad berättelse och just nu är det mycket annat som lockar mer än att sätta sig vid datorn. Som nu, till exempel, nu är det dags för en viss liten bebis att äta!
 

Viggo

I måndags kväll klockan 20.29 kom han äntligen, vår son Viggo! Förlossningen gick väldigt smidigt och jag lovar att berätta mer om den senare. Viggo var 50 centimeter lång och vägde 3200 gram, en ganska liten kille alltså. Han är underbar!
 
Har så mycket att berätta om men det är så mycket nytt att komma in i i livet just nu, plus att jag helst inte missar en sekund med min familj. Men, det kommer en mer grundlig uppdatering snart! Jag ville mest berätta att han äntligen har kommit!
 

Virkad kanin

Jag har ju de senaste veckorna roat mig med att virka när jag sitter i soffan och tar det lugnt. Det här är mitt senaste verk, en kanin till bebisen. Det visade sig att grejen att följa virkmönster inte var något för mig så jag har helt enkelt trixat lite på fri hand. Och den blev ju rätt så söt till slut!