Skyfall

Två bilder från när vi var i stugan i lördags. Det kom några riktiga regnskurar under eftermiddagen, trots att solen sken. 
 
Jag sitter här nu och har just lärt Viggo att klappa händerna! Eller ja, de prickar inte riktigt varandra men han förstår liksom vad han ska göra. Det känns stort att han börjar förstå saker nu på ett nytt sätt! Så himla gulligt är det!?
 
7 månader - Klappa händerna

Bästa bebisen och amningsläget

Blir liksom helt kär när jag ser de här bilderna. Min älskade lilla person! Tänkte ge er en liten update om läget när det gäller sluta-med-amningen: vi har alltså slutat helt! Jag skrev ju lite om det för några dagar sedan och då vågade jag inte riktigt tro på att det skulle fortsätta gå lika bra utan amning. Men det gör det! Sedan i tisdags morgon har vi inte ammat något alls och Viggo verkar fortfarande inte sakna det alls tycker jag. Inte jag heller för den delen! Brösten däremot, de hade nog önskat att de slapp vara så överfulla. Hela veckan har jag gått runt med två meloner och har gjort ont och spänt som bara den. Jag har pumpat ut det värsta trycket ett par gånger men det har inte hjälpt mer än en liten stund. Som tur är verkar jag slippa mjölkstockning i alla fall och nu tror jag att vi är på väg mot bättre tider, jag och matmaskinerna. Viggo dricker i alla fall nöjt ut flaska nu och somnar gott på kvällarna. Visst är det en omställning och det tar lite tid att komma in i de här nya rutinerna, men jag är bara så chockad och glad att vi har tagit steget! Amning är toppen på alla sätt och vis, och jag kommer se framemot att få göra det igen i framtiden, men det känns också skönt att "klippa" det och liksom bli min egen igen. 
 
Amning - Sluta amma

Full rulle!

Här ser ni anledningen till att jag är aningen dålig på att uppdatera här just nu - Stoj Design! Jag mäter, klipper och framför allt SYR nästan all tid jag har då jag inte är med Viggo. Jag har fått massor av beställningar och det är så himla, himla kul. Fortsätt, hörrni! Jag vill ha massor att göra! Följ mig på Instagram på @stojdesign för att hålla koll på alla fina tyger och dessutom pågår två tävlingar där just nu när ni kan vinna valfria byxor av mig! In och kika vettja!
 
Just nu syr jag byxor, mössor och dregglisar. Säkert kommer jag sälja fler plagg i framtiden men just nu är det de tre jag satsar på och håller på att kika på nya tyger hela tiden för att se vad ni gillar. Rävtyget här uppe gillar jag jättemycket, dels är kvaliteten så himla fin, och såklart motivet! Om ni har frågor, vill beställa eller något annat, maila på stojdesign@outlook.com eller skriv via Instagram!
 
Barnkläder - Stoj Design