Dagen

Hej på er! Imorgon jobbar jag sista dagen innan ett litet påsklov och det ska bli superhärligt. Dessvärre måste jag vara utklädd eftersom det är skärtorsdagen och jag vet inte hur jag ska lösa det, jag har ju inga sådana grejer längre. Idag har jag och Viggo varit på Buspalatset med våra vänner från den gamla BVC-gruppen, Theres och My och deras tjejer Thea och Asta. Viggo härjade som en galning, han sprang runt utan minsta tanke på mig. Det känns skönt att se att han är så inför förskolestarten i höst, och inte bara vill hänga sig fast på mig. Han hade nog en toppenrolig dag och somnade gott i sin säng ikväll. Själv har jag jobbat vid symaskinen hela kvällen och nu är jag äntligen klar med alla plagg inför fredag då jag ska stå på en påskmässa här i närheten och se om några är intresserade av att köpa kläder från Stoj! 
 
Som ni ser har jag odlat lite också, lite örter, chili och paprika som jag hoppas att vi kan njuta av i sommar i matlagningen. Jag älskar att pyssla med sådant men förra året hann jag inget eftersom Viggo var så liten och allt var så nytt just då, så därför passar jag på i år istället.
 
Rörigt inlägg, jag är trött och ska fika och sedan kasta mig i säng. Nu kom Jonas hem så nu får det allt vara dags för det där fikat!
 

Två från mobilen

Två bilder från de senaste dagarna! Första är från i onsdags när jag och Viggo var på väg till BVC för läkarundersökningen i samband med att vi har fått oss en ettåring. Sprutorna hade redan tagits vid ett annat tillfälle eftersom vi kom dit fel dag sist (min hjärna fungerar sådär vissa dagar?). Så jag tänkte att det där skulle bli en lätt match, men jag tror nästan att Viggo tyckte att undersökningen var värre än sprutorna för han vrålade som bara den när doktorn skulle lyssna på hjärtat och det blev inte bra förrän vi kom ut i solen igen. Knasbollen!

Andra bilden är från imorse när Viggo och jag just hade klivit upp. Nog för att det vore skönt många gånger om Viggo ville sova liiite längre än till runt 6, men när jag ska jobba är det SÅ lyxigt att få vara med honom i nästan en timme på morgonen. Det finns ju inget bättre än en morgonvarm- och glad ettåring!? 

Lovet är slut

Dagarna har rullat förbi och mitt "sportlov" är slut. Imorgon är det dags att jobba igen och det är väl inte så farligt i sig, men det är supertråkigt att inte vara hemma med Viggo (och Jonas) fler dagar. Tur att påsklovet kommer snart, om 9 arbetsdagar närmare bestämt. Vi har verkligen haft det bra i alla fall, lugnt och lagom med aktiviteter och umgänge. Jag har även hunnit jobba på lite med Stoj så lite nya grejer har kommit ut i webshopen, bland annat de här hårbanden på bilden! Nu har Stoj funnits i ganska precis ett halvår förresten, det förtjänar ett eget inlägg senare i veckan.
 
Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem från träningen så ska vi se kvällens avsnitt av Farmen och fika surdegsknäcke som jag bakade tidigare idag, och kanske en och annan kanelbulle (som också bakades under veckan, jag har hunnit med lite sånt också vilket är kul, jag hinner liksom inte så ofta som jag skulle vilja!). Hoppas ni har en skön söndagskväll!
 
Sportlov - Stoj Design