Pryder köket

Den här söta elefantöraplantan fick flytta hem till oss för någon vecka sedan och pryder vår skänk i köket så fint. 
 
Idag står plugg på schemat, precis som igår. Två hemtentor är avverkade och nästa vecka har jag en salstenta att sätta tänderna i. Men jag längtar tills den dagen för efteråt ska jag och Ronja ta tåget till Sara i Örebro för en riktig bästishelg. Det gäller att passa på att hitta på grejer nu innan jag blir mamma och blir lite mer låst ett tag. Ser framemot det obeskrivligt mycket också, men tills dess är det lika bra att göra annat kul!
 

Två nya saker

Oj, vad tomt det blev ett par dagar. Jag har haft mycket för mig, bland annat har jag jobbat och försökt njuta ordentligt av helgen på samma gång. Ett litet sjukhusbesök har vi också hunnit med som resulterade i att vi fick se bebisen en gång till, två gånger på samma vecka alltså, lyxigt! Allt är bra och det firades med två bebisrelaterade inköp: en grå kofta och en jättefin babyfilt, båda i organiskt material. Sånt gillar jag, särskilt när det kommer till bebisens kläder och prylar. 
 
 

Äppel- och kanelmuffins

För någon dag sedan bakade jag en plåt muffins. Vi har så mycket äpplen i trädgården att ta vara på, så det fick bli äppelmuffins med crumble. Riktigt maffiga och goda! Receptet hittar ni här.