Jobb och sånt

Puh, längesen nu! Jag kramade ur det sista av mina föräldradagar (även om jag har en del kvar också men inte på samma sätt som tidigare!) med pojken här ovan. Hade dundermycket ångest över noll jobb och noll lust att vara utan min bebis på dagarna. Men plötsligt vände det (åtminstone på en punkt, den första) och jag hade flera jobberbjudanden sådär i grevens tid. Så, nu har jag en anställning på en skola som lärare i textilslöjd! Jag är ju inte utbildad lärare vilket nog nästan alltid är ultimat för eleverna att ha egentligen men lärare inom det ämnet verkar lite sällsynta så jag rycker in under den här terminen helt enkelt! Har jobbat två dagar och idag haft en föräldraledig dag. Och hittills går det bra även om det är en enorm inställning för mig som jag inte riiktigt vill acceptera även om det är ett roligt jobb jag har skaffat mig! 

Superskönt i alla fall att allt löste sig till sist! Och självklart jobbar jag vidare med Stoj också så mycket jag bara kan. Nu har jag två dagar kvar den här veckan innan helgen och sedan kommer min lillebror Samuel hem i några dagar vilket jag ser framemot mycket! Hur mår ni?!
Yohanna af Skovde

Skönt att det hände något kul! Ska börja jobba den 1:a februari, 60%. Är nervös men förväntansfull men får panik men känner lugn. Hehe.