Den vilda bebin

Den här busen är sjövild just nu. Full fart hela tiden, det gäller att försöka hänga med. Vi är nog rätt nöjda över att han inte kan ta sig någon vart än faktiskt! Den här utvecklingen är så himla kul att följa, det känns overkligt att han för bara några månader sedan var en sådan där liten bebis som bara åt och sov. Nu flänger han runt och säger "diss" och "dä" hela tiden! 
 
I går gjorde jag en ny slags fruktpuré till Viggo. Min hemlagade mat är inte så populärt hos honom men just fruktpuréerna gillar han väldigt mycket! Det blev i alla fall mango och banan och den fick också godkänt. Sedan var jag och Jonas iväg ensamma och åt middag på restaurang. Viggo sov när vi åkte men när vi kom hem röjde han runt med sin mormor och morfar och hade nog en riktig kanonkväll trots att han var trött och behövde sova egentligen! Så nu är första gången avklarad, en bebisfri kväll!
 
Barnfria - Fruktpuré
Maria

Roligt med egna puréer, hur gör du? Vilka blandningar har gått hem? :) Ska börja med mat till min Theo nu och tycker att det ska bli jätteroligt!