På väg!

Vi är på väg till Stockholm nu, imorgon åker vi över till Finland  i ett par dagar men vi passar på att bo på hotell från idag tills imorgon för att slippa kliva upp kl ett på natten för att åka till Arlanda, och för att det är så myyysigt såklart. Det är iskallt, minus tolv imorse när Viggo sov ute i vagnen. Men med hans nya vinterkläder och åkpåsen sover han så gott så! 

Vi har tänkt åka till Kista eller någon annan galleria som inte ligger så långt från Arlanda och kika lite i eftermiddag! Jag bodde i Stockholm ett år 2010-2011 så det är alltid lite nostalgiskt att komma tillbaka, jag älskar att vara där.
Amanda

Härligt att han får sova ute i vagnen fast det är så kallt, det vill jag att Lukas ska göra men är lite osäker på hur man ska klä. Vad har Viggo på sig? :)

Svar: Ja, visst är det svårt?! Men nu har Viggo sovit ute oavsett väder sen april nån gång så nu börjar jag ändå känna mig lite mer säker! Är det några plusgrader brukar han ha fleeceoverall, mössa, sockar och filt i åkpåsen och suffletten ordentligt nerdragen :) Är det minus får han ha sin nya overall fråb Didriksons, plus mössa och vantar därifrån med i åkpåsen. Jag tror du märker vare sig han är för kall eller för varm för då sover de ju dåligt! Generellt klär man väl gärna lite för varmt, för om man har åkpåse så skyddar den ju väldigt bra får man komma ihåg :)
Tove Larsson

Patricia

Underbar bild! Kyla! <3

Svar: Tack :)
Tove Larsson