Adventsmys

Såhär mysigt såg det ut hemma hos mamma och pappa tidigare ikväll. Vi har haft adventsmiddag med våra bästa familjevänner. Det är superlyxigt att ha den här gemenskapen tycker jag, det är en av mina bästa och äldsta vänners familj och en till familj och vi har känt varandra sedan vi "barn" var små. Nu har det ju tillkommit en del partners som också är en del av gänget och dessutom två minikillar! Både jag och Ronja (och våra killar såklart) har fått en varsin bebis i år, det är så himla roligt att vi har vuxit upp tillsammans och att vi har fått barn med ett halvårs mellanrum så våra söner blir förhoppningsvis också vänner sedan (de har inget val!). Det är så mycket värt! 

Hur som helst, vi har ätit en massa gott, försökt  hålla styr på Viggo som är överallt hela tiden, pratat och spelat spel. Viggo däckade runt halv sju och nu ska vi nog snart packa in oss i bilen och åka hem till sängen. Är dundertrött trots att jag hade sovmorgon imorse! Imorgon ska vi adventspynta bland annat, det blir mysigt att förhoppningsvis få lite julkänsla! 


JUNITJEJ

Underbart med adventsmys! Härliga tider att se framemot!

Svar: Håller med, december är en mysmånad :)
Tove Larsson

Yohanna af Skovde

Vad härligt med adventsmys! :)

Svar: Ja, känns mysigt att december är på g nu :)
Tove Larsson

Linda

Jag är lite nyfiken på Stoj och hur det går? Jag är nämligen sugen på att själv kanske börja sy och sälja lite (fast i en annan typ av barnkläder) hur tycker du det har funkat? Är det något att prova för att tjäna någon slant? Berätta allt :) Du kan ju maila om du vill :)

Svar: Jag mailar dig! :)
Tove Larsson