Julaftonen

Det var en jättemysig dag igår, precis som väntat. Viggo är förkyld och på ett liiite knaggligt humör därför, men det blev bra ändå och han somnade så gott uppe i sin mormor och morfars lilla gästrum där vi skulle sova. 
 
Tänk att det här var Viggos första jul! Förra året var jag i vecka 33 tror jag och Viggo levde rövare i min mage. Det här året levde han nog ännu mer rövare i och för sig, han är inte särskilt lugn direkt. Julklapparna var inte särskilt intressanta, men diverse andra grejer var förstås det!
 
Vi hade inte så mycket julklappar tyckte vi, men det blev en hög ändå, mest till nykomlingen i familjen såklart. Lite böcker (favoriten såklart!), en pulka, några klädesplagg och lite annat. Han brydde sig som sagt inte nämnvärt men alltihop var bra att ha tyckte vi andra i alla fall! Hoppas att ni också hade en bra julafton och får ta det lugnt såhär dagarna efter också!
 
Julafton
Yohanna af Skovde

Vi firade idag och det var kul! Någon här lekte mer med presentsnöret än sakerna men men :)

Linda

Men! Är det där Viggo?? Men hjälp vad stor han har blivit! Shit.. åh det är så underbart att tänka tillbaka, vi var ju nyss gravida! Jisses.. tiden den HAR gått fort och livet HAR blivit bättre än någonsin.

Paulina Holmberg

Åh vad mysigt :D