Babyskyddet

Ett inköp i bebisväg som ofta blir lite dyrare än babyskydd. Det ska ju vara både själva stolen, basen som man sätter fast i bilen och diverse tillbehör som spädbarnsinsats, solskydd och sånt. Vi har ju kört på att köpa så mycket vi kan begagnat med tanke på att det är så lätt att hitta till så bra pris, plus att de flesta sorters saker till småbarn, framför allt spädbarn, är i bra skick då det används så kort tid. Och så fick det bli även när det gäller babyskyddet! Såklart är det viktigt att vara noga med säkerheten när det gäller den här prylen, men jag tror att om man vill köpa ett begagnat så får man gå lite på magkänslan och det egna omdömet (och förstås se till att det inte är för gammalt och välanvänt).
 
För en billig peng fick vi alltså den här stolen som ska funka från nyfödd till 18 kilo, vilket är ganska så länge, själva basen (som stolen sitter fast i på bilden), OCH en vagn som skyddet går att klicka direkt på och när barnet är för stort för det funkar den som en vanlig vagn med sitt- och liggläge. Alltihop är av märket Akta Graco. Det är så roligt att göra fynd!
 
Joe

Kanon :) Ha en fin torsdag!

Nina

Det babyskyddet hade ni med och var så nöjda med det. Lycka till med bebis och familjelivet!

Svar: Vad roligt att höra! Det är ju ganska stort och därför lite klumpigare än de mindre som finns, men jag tänker att det ändå är smidigt att kunna använda det tills barnet blir för långt :) Tack så mycket!
Tove Larsson

Robex Lundgren

snyggt

Robex Lundgren

snyggt

Marina

Bra köp! Allt med barn är så dyrt, tycker jag.. Det är så mycket man ska köpa också!

Svar: Ja, verkligen! Det går att köpa ihjäl sig om man tänker att man måste ha allt som man "ska" ha. Det gäller att köpa det som faktiskt är ett verkligt behov och då finns ju också möjligheten att köpa begagnat :)
Tove Larsson