Mot Finland!

Nu är vi på väg till Finland för att fira nyår och träffa alla i Jonas familj och släkt. Det ska bli jättemysigt, både att få umgås med alla och att liksom ta lite semester hemifrån. Vi flyger som sagt dit och hem i år vilket känns så skönt, att slippa en lååång bilfärd till Umeå och så en jobbig färja på det. Så nu ska vi ha några dagar med bara mys och så kommer vi hem på fredag! Tills dess har jag tidsinställt ett par inlägg till er så att det inte blir alldeles tomt här, så ni kan gärna kika in ändå. Ha en bra vecka!
 
Linda

Vilken tur att du tidsinställt inlägg! Den funktionen är ju kanon. Du.. har ni satt upp spjälsäng, skötbord mm? Kan man inte få se i så fall :)? Hur fint bebisen får det? Gott nytt år på dig i Finland!

Svar: Ja det är kanon att det fungerar så :) Så blir det inte alldeles tomt! Nej vi har inte köpt skötbord än, det är egentligen det vi har kvar att fixa nu. Sen har vi en vagga som sovplats första tiden! Inom några veckor ska vi fixa i ordning den och då lovar jag att visa i bloggen! :) Tack detsamma, ha ett riktigt gott nytt år! :)
Tove Larsson